- Er kärlek inspirerar mig -


hej och välkommen!

Att fotografera och att föreviga ett ögonblick med min kamera är mitt sätt att berätta något. Jag har aldrig skrivit särskilt mycket. Inte heller ritat. Men jag har fotograferat. Mycket och ofta. Det fantastiska med att att fotografera är att man har möjligheten att frysa ett unikt ögonblick som aldrig mer kommer tillbaka. Ett skratt, ett leende, en tår. Man har chansen att genom en bild berätta en historia, en känsla. Det är det som är så fantastiskt med fotograferingen och det är därför jag älskar det så pass mycket. 

Er bröllopsdag är speciell och med mina bilder kommer ni alltid komma ihåg den som den var. Att föreviga kärlek mellan två människor är bland det vackraste som finns. I ett bröllop ryms det ju också så mycket mer känslor är bara kärlek. Nervositet, glädje, tårar, skratt... Listan kan göras lång. Och att föreviga de här ögonblicken är inspirerande och utmanande. 

Jag fotar gärna annat också. Vill du ha porträtt på dina barn eller hela familjen?  Vill du föreviga din graviditet eller kärleken mellan dig och din partner?  Jag finns tillgänglig för alla möjliga uppdrag. Har du en fråga eller fundering är det bara att höra av dig!


Vad jag gör

Bröllopsfoto

.

Porträtt

 

Följ mig på instagram